Quantcast
Channel: Kedai Eca
Browsing all 12 articles
Browse latest View live

Bantal Felt ABC saiz A4

Assalammualaikum. Saiz :  A4. Available Colour :  Blue & Green.(will update soon) Price :  Sabah - RM25 (include Postage) Sarawak - RM 27 (include Postage) Semenanjung Malaysia - RM30(include...

View Article



Kebaikan & Khasiat Virgin Cocunot Oit

Assalammualaikum. Antara kebaikan dan khasiat : mengurangkan kadar kolestrol. -ia sendiri tidak mengandungi kolestrol.Oleh itu,ia adalah altenatif terbaik bagi minyak-minyak lain yang mengandungi...

View Article

VCO Softgel & Liquid

Assalammualaikum. Cara Pengambilan VCO Softgel : Sehari makan 2biji. Samaada 1biji (pagi) dan 1biji (malam) Mahupun 2biji pagi atau 2biji malam. Cucuk kulit gel untuk keluarkan minyaknya. Liquid :...

View Article

Shawl Half Moon Qaseh

Assalammualaikum. bagi yang inginkan keselesaan dengan cara mudah tapi masih boleh bergaya,mari lihat Shawl Half Moon Qaseh.Shawl yang mempunyai bercorak ini amat mudah digayakan disamping dapat...

View Article

Shawl Half Moon Sakura

Assalammualaikum. Jika anda ingin melansungkan perkahwinan atau pertunangan,disini kami ingin menawarkan Shawl Half Moon Sakura.....yang mana,terdapat manik dan amat sesuai digayakan bagi bakal-bakal...

View Article


Shawl Half Moon Sakura Tone

Assalammualaikum. Kini ditampilkan pula Shawl Half Moon Sakura Tone.Bezanya dengan Shawl Half Moon Sakura,shawl ini terdiri daripada kombinasi warna blok yang menarik dan sesuai.Ianya mampu untuk...

View Article

Sticker Inai

Assalammualaikum. ATAS : untuk tangan sahaja  BAWAH : set kaki & tangan Harga : ATAS  RM 5 (1set) RM 4 (beli dua set ke atas,harga 1set RM4) BAWAH  RM 7 (1 set) RM 6 (beli dua set ke atas,harga...

View Article

Sticker Inai Full Set (3 Corak)

Assalammualaikum. ada 3 Corak Sticker Inai Full Set untuk korang pilih. Full Set ini boleh digunakan untuk kaki dan tangan.Korang boleh gunakan kesemua atau ambil yang mana korang berkenan untuk...

View Article


Bantal Couple

Assalammualaikum. Details :Size A4Colour : Green+Blue (available seperti dalam gambar) + can request colourPrice : RM30 (include postage to Sabah/ +RM2 to Sarawak/ +RM3 to SM) if interested, contact me...

View Article


Sticker Inai Kod FS#01

Assalammualaikum. disebabkan cuti sekolah tak lama lagi, mesti ramai nak melansungkan perkahwinan.So,mari dapatkan sticker inai anda dengan eca..Hopefully dapat naikkan seri pengantin tu. Harga :...

View Article

Gambar Pelanggan Sticker Inai

Assalammualaikum. Nak tunjuk sikit gambar hasil pemakaian sticker inai kod fs#01. comel je kan... dia tak guna kesemua sticker tuk bahagian jari pun.still cantik~ ini dia pengantinnya, Jojo & Pak...

View Article

Medic Serum

Assalammualaikum. Harga Medic Serum (tidak termasuk postage)  80 ml : RM 65 2ml : RM 3 Postage : Seluruh Malaysia COD : Kota Kinabalu - Kota Belud, Sabah. untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi :...

View Article
Browsing all 12 articles
Browse latest View live